Kiest u voor een trendy, stijlvol of subtiel kapsel? Dan worden wij graag uw kapper!


Wij onderscheiden ons omdat Jovastyle het kapsalon is met de juiste kapper voor ieder kapsel. De dames kunnen hier voor alle stijlen en tendenzen bij ons de juiste kapper vinden. Tevens beschikken wij over een echte herenkapper die zowel klassiek als trendy werk levert. En natuurlijk kunnen ook de kids bij ons terecht.

 

Barbier

Barbier


Voor een perfecte herensnit of scheerbeurt, bent u bij Jovastyle aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend met REDKEN en AMERICAN CREW producten om uw gewenste look & feel te garanderen!

Haarkleuring

Haarkleur & haarverzorging


Als REDKEN kapsalon maken we enkel gebruik van de beste producten op de markt. Met ZENZ hebben we een 100% natuurlijk product in huis gehaald. Hierdoor kunnen personen met allergieën ook genieten van deze topproducten.

Extensions

Extensions


Wij plaatsen zowel fill-in extensions als tape extensions. Bij tape extensions maken we gebruik van een haarvriendelijk systeem: bij het inzetten wordt geen gebruik gemaakt van hitte, ultra-sound technologie of iets dergelijks.

Redken

Redken


REDKEN heeft voor elk haartype producten ontwikkeld. Ze staan vooral bekend voor hun wetenschappelijk onderzoek, die ze reeds meer dan 40 jaar uitvoeren... Een merk die tot de wereldtop behoort, terug te vinden bij kapsalon Jovastyle!

Ontkrullen

Ontkrullen


Hiervoor maken we gebruik van de MATRIX producten. Deze zorgen ervoor dat krulhaar volledig onder controle is en dat pluis volledig verdwijnt, van aanzet tot punten. En niet onbelangrijk: deze behandeling zorgt voor een permanente ontkrulling...

Huidverzorging

Mediceuticals


Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid, dit is het motto en de kerngedachte achter de producten van MEDICEUTICALS. Hoofdhuidaandoeningen zoals roos, dermatitis, psoriasis en verschillende vormen van haaruitval kunnen met medicinale shampoos en spoelingen worden behandeld.


Maak een afspraak

Contacteer ons of kom even langs om uw volgende afspraak vast te leggen.

Tel: 055 30 32 29

GSM: 0497 37 07 11

Martijn Van Torhoutstraat 195
9700 Oudenaarde